Ystävyyden Majatalo

Unten mailla. Psykiatrian erikoislääkäri, uniryhmätyönohjaaja Markku Siivola

Ajankohta

14. huhtikuu 2011 21:00 - 17. huhtikuu 2011 21:00

Hinta

Täysihoito yht. 80€ ja kurssimaksu 80€.

Kurssivetäjä

Markku SiivolaTapahtuma on päättynyt! Tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Haluatko oppia unistasi? Kiinnostaako niiden itsetuntemuksellinen sisältö? Unohda unisymbolikirjat ja muiden antamat tulkinnat unistasi. Nyt sinulla on mahdollisuus opetella oman unennäkösi kieltä kokeneen ammattilaisen opastuksella.

Markku Siivola ei tarjoa sinulle mitään unientulkintajärjestelmää, vaan maksimoi unennäkijän kykyä päätellä ja vapautta päättää mitä uni hänelle merkitsee. Unien työstäminen ryhmässä palvelee kaikkien itsetuntemusta ja kykyä eläytyä toisen sisäiseen maailmaan. Prosessi ei vaadi minkään terapeuttisen selitysjärjestelmän opiskelua. Menetelmä on yksinkertainen ja sisältää unennäkijän suojattua tilaa varjelevia turvallisuusmekanismeja. Osallistuja voi oppia auttamaan ystäviäänkin palauttamaan asiantuntijuus unien suhteen takaisin unen näkijöille itselleen.

Markku on ohjannut uniryhmiä jo 30 vuotta, ja kirjoittanut unista ja uniryhmistä myös oppikirjan Unien opissa. Hän on myös yksi Suomen uniryhmäforumin perustajista. Lisätietoa unista ja uniryhmistä saat Suomen uniryhmäforumin sivuilta sekä Markun omilta unisivuilta.

Ryhmässä on ohjaajan lisäksi vähintään viisi ja enintään 10 osallistujaa. Ryhmä alkaa perjantaina klo 17.oo majoituksella ja iltapalalla ja päättyy sunnuntaina klo 15 mennessä.