Ystävyyden Majatalo

Saapumisohjeet

Autolla

Laita navigaattoriin osoite Kalkkilantie 74, Salo.

Olemme 110-tien ja Turku-Helsinki moottoritien varrella.

110-tietä ajetaan 96 km Helsingistä ja 75 km Turusta päin. Tiellä majatalon kyltit joiden jälkeen käännytään Kruusilan-risteyksestä pienemmälle kylätielle. Sitä ajetaan noin 700m jonka jälkeen talo näkyy vasemmalla.

Moottoritieltä Kruusila – Rekijoki -liittymästä (17) käännös Kruusilaan päin. Pienempää kylätietä (Kalkkilantie) ajetaan noin 400m minkä jälkeen talo näkyy oikealla.

Bussilla

Majatalon pysäkit kartalla.

Ilmoita talolle millä bussilla tulet! Haku pysäkeiltä kuuluu talon palveluun.

Pohjolan Liikenne / Vainion Liikenne

Pyydämme ensisijaisesti käyttämään Pohjolan Liikenteen tai Vainion Liikenteen busseja. Hakumatka on meille näin helpoin (noin 7km suuntaansa). Halvimmat liput saa suoraan kyseisten lafkojen kotisivuilta (EI matkahuolto.fi:n kautta), silloin hintoihin tulee alennukset mukaan. 

Helsingistä tai Turusta päin tullessa pysäkit ovat joko Suomusjärvi keskusta (110-tien varrella) tai Suomusjärvi Kivihovi (moottoritien varrella).

Aikataulut: Helsinki -> Suomusjärvi Kivihovi
Aikataulut: Helsinki -> Suomusjärvi Keskusta
Aikataulut: Turku -> Kivihovi

Liput: Pohjolan Liikenne (Kivihovi)
Liput: Vainion Liikenne (Suomusjärvi keskusta)

Åbus & Onnibus

Åbus on yhdistynyt Onnibusiin maaliskuussa 2016. Näin ollen nämä bussit eivät enää pysähdy Kivihovin pysäkillä. Kannattaa siis käyttää ensisijaisesti Vainion ja Pohjolan liikenteen busseja.

Paikallisbussilla vaihto

Jos haluat hiukan seikkailla, tukea paikallista bussiliikennettä ja säästää talolta bensakuluja niin paikallisbussillakin pääsee lähes talon etuovelle joko Suomusjärveltä tai Salosta.

Bussi pysähtyy 110-tien varrella noin 700m päästä talosta, Kruusilan pysäkille. Pysäkiltä talolle kävely on miellyttävä asfalttikylätie. Paikallisbussi kulkee vain koulunkäynnin aikoihin!

Paikallisbussi – n. 3-5€ suuntaansa, riippuen mistä tulee.
Aikataulut: Suomusjärvi -> Kruusila
Aikataulut: Salo-> Kruusila
Aikataulut: Muurla -> Kruusila

Junalla

Juna on myös vaihtoehto, vaikkakin taloa lähin juna-asema on Salossa, joka on noin 20 minuutin ajomatkan päässä.  Suosittelemme mielummin bussiliikenteen käyttöä, se on talolle huomattavasti helpompi haku, varsinkin kiireisimpinä aikoina. Mutta jos muu ei auta, eikä jaksa lähteä paikallisbussilla seikkailemaan (katso yllä) Salosta talolle omin keinoin, niin junalla pääsee Saloon joko Helsingistä tai Turusta.

Juna – noin 10-30€ suuntaansa, riippuen hiukan heiluvista hinnoista.
Aikataulut Helsinki – Salo – Turku