Ystävyyden Majatalo

Joulutervehdys

Majatalon väki rauhoittuu joulun viettoon ja talo suljetaan muutamaksi päiväksi. Vietämme joulua noin kolmenkymmenen ystävän ja perheenjäsenen kanssa. Uudenvuoden aattona pidämme rauhalliset juhlat. Vuoden viimeiset tunnit hiljennymme kuuntelemaan mitä mennyt vuosi on meille opettanut ja mille haluamme avautua seuraavan vuoden aikana.

Valkeaa joulua ei näytä tänä vuonna tulevan, mutta olemme kiitollisia lämpimästä säästä, sillä olemme tottuneet mittamaan lämpötilaa euroissa. Nyt lämmityskulut pysyvät kohtuullisina vuoden hiljaisimpana aikana. :) Tähän asti meitä ovat auttaneet selviämään kaikki vuoden aikana vierailleet, kaikki lahjoittajat, kaikki talkoolaiset, kaikki tykkääjät ja julkaisujemme jakajat. Kiitos teille kaikille. Tämä vuosi on ollut uskomattoman hieno, suorastaan sydämellinen.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016!

Terveisin,
Majatalon väki

PS: Ensi vuosi alkaa Annen Mindfulness-kurssilla (8.-10.1 paikkoja on vielä jäljellä) ja lisäämme alkuvuoden muuta kurssitoimintaa kalenteriin piakkoin.

joulukuusi

Ajankohtaisia uutisia kirjoittelee majatalon isäntä, Daniel Nylund.

Uutisiin hän yleensä valitsee jonkun ajankohtaisen, teologisen tai kaunokirjallisen aiheen ja kietoo ne majatalon sen hetkisiin kuulumisiin.

Pysy mukana tulevista tapahtumista ja kursseista tilaamalla:

Ajankohtaista RSS-syöte

Tapahtuma­kalenteriKurssit ja juhlat koko vuodelle


Mestari Eckhart ja Eckhart Tolle
- Arjen hengellisyyttä etsimässä -Tutustu ja tilaa majatalon isännän uutuuskirja!